1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

  Einstein

  ‘Ik vrees de dag waarop technologie onze menselijkheid zal overlappen.
  De wereld zal dan een generatie van idioten kweken’

  Albert Einstein

  View the embedded image gallery online at:
  http://urbion.nl/joom/index.php#sigProGalleria10d06b8d68

  Paleo Dieet

  paleodieetWat zijn de verschillen tussen het Paleodieet en het normale dieet?
  Totdat we ons actief met de productie van voeding zijn gaan bezighouden, aten we alleen wat de natuur ons te bieden had.  Deze verandering, die zo’n 10.000 jaar geleden begon, is te recent voor onze genen om hier al aan aangepast te zijn. De laatste 250 jaar is deze verandering in een stroomversnelling geraakt. Meer dan 70 % van onze voeding is niet-oorspronkelijke voeding en ook ons bewegings- en stresspatroon is sterk veranderd. Samen met deze veranderingen zien we dat het ontstaan van de typische beschavingsziekten is opgekomen. Een meer natuurlijk leefpatroon aangepast aan deze tijd kan een grote bijdrage leveren aan het verminderen, voorkomen en genezen van deze ziekten.

  Lees meer...

  Angst voor Roemferatu

  roemferatu200 Stel voor dat uw bakker niet zijn eigen romige, zoete taarten en de knisperige, geurende veelgranenbroodjes aanprijst maar in z'n folders enkel rept over dat gummi fabrieksbrood en de kleffe  cake's van z'n concurrent.  Stel voor dat een reisburo gespecialiseerd in Amerikaanse bestemmingen geen folders verspreidt met prachtige vergezichten van de Grand Canyon maar slechts naargeestige beelden neerzet  van slums en hongerende mensen in Afrika en Azie en de dringende aanbeveling daar niet naar toe te reizen.

  Zou het kunnen zijn dat er met de eigen producten van die bakker en reisburo iets niet deugt ?  

  Wat is de meest sympathieke wijze een wedstrijd te winnen: door zelf het hardste te lopen of door de andere(n) te laten struikelen ?

  Lees meer...

  Garderobekasten afdeling van Ikea op campagne

  wilders kleerkasten

  Van links naar rechts Fjell (©IKEA)  - die naar verborgen wapens speurt in het decolleté van de fotograferende dochter van mevr. NN,  Aspelund (©IKEA), Birkeland (op de rug gezien ©IKEA ), mevrouw NN die met IEDEREEN op de foto wil alsie maar BN’er is,  Botne (ged. zichtbaar ©IKEA) , Dombas  (©IKEA), Wilders, Rakke (kruin zichtbaar ©IKEA), Konsmo (op de rug gezien ©IKEA), Edda (©IKEA), Hemnes  (©IKEA)
  Door ontbreken van een groothoeklens zijn Pax (©IKEA) , Brimnes (©IKEA) , Engan (©IKEA) en Odda (©IKEA) buiten de foto gevallen.

  Baal-en-de Economie

  vanbaalen40

  De eeuwige corpsbal van Baalen - hoe komt het toch dat bij de VVD dit type eerder regel is dan uitzondering - doet wat van dit specimen verwacht wordt.....hij bralt.

  "Koop de economieboeken van Heertje en zeg geen domme dingen" roeptoetert hij via de media naar Roemer.  Typisch is ook het dirigisme "kopen" in plaats van "lezen". Bij de neo-liberalen staat kopen gelijk aan bezitten en beheersen. 

  Lees meer...

  Who's Online

  We hebben één gast en geen leden online

  Artikel Accordion

  Horror en emotie…

  Horror en emotie

  Menselijke emoties zijn gevoelig voor in…

  Read More...

  Boeddhisme…

  Jantes Law…

  Jantes Law

              Everybody who comes her…

  Read More...

  Joomla vs Drupal vs Wordpress…

  Joomla vs Drupal vs Wordpress

  JOOMLA VS DRUPAL VS WORDPRESSLaats…

  Read More...

  Prev
  Next
  • 1
  • 2